• Station
  • Tuin
  • Hut

Vakantiewoning - Treinvakantiewoning - Trekkershut

WELKOM BIJ JO EN HILDE

Welkom in onze vakantiewoning en treinvakantiewoning

De bewoners van het station, Jo en Hilde heten u van harte welkom in hun vakantiewoning, treinvakantiewoningen en trekkershut. Het gerestaureerde treinstation biedt aan zijn gasten een karaktervolle vijfsterren vakantiewoning aan in het stationsgebouw. Of logeer op het oude spoor in één van de twee gerenoveerde treinwagons die wij hebben ingericht als unieke treinvakantiewoningen met alle comfort en luxe. Ben je op doordocht dan kan je verblijven in het voormalig ‘logis’ van de spoorwegarbeiders dat ingericht werd als trekkershut.

EEN UNIEKE VAKANTIEBELEVENIS

Als gast geniet je van de grote landschapstuin van 1,3 ha omgeven door uitgestrekte velden. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de tuin. Voor onze gasten staan er fietsen, bolderkarren, tandem, steps, go-cart gratis ter beschikking. De oude spoorlijn langs het station is aangelegd als fietspad dat aansluit op het wandel- en fietsroute netwerk van het Hageland, Haspengouw en Wallonië. Wil je graag met familie en vrienden ‘treintje spelen’ dan kan je je verkleden met de originele kostuums, treinkepies en andere attributen. Akke akke tuuut en op treinvakantie zijn wij.

 

Treinvakantiewoningen

 

Logeren in een trein

Logeer aan perron 1 of 2 in een wagon. Eén treinvakantiewoning biedt plaats aan 6 personen.

Beschikbaarheid Lees meer
Logeren in een trein
Logeren in een trein

 

Vakantiewoning

Logeren in het station

Een 5-sterren verblijf voor 5 personen in het oude werkatelier van het station, kepie en fluitje inbegrepen.

Beschikbaarheid Lees meer
Logeren in het station
Logeren in het station

 

Trekkershut

LOGIS DE PIOCHEURS

Een ideale halte voor reizigers op doortocht. Logeer met 2 personen in het Logis de Piocheurs, het originele huisje van de spoorwegarbeiders.

Beschikbaarheid Lees meer
LOGIS DE PIOCHEURS
LOGIS DE PIOCHEURS