Vakantiewoning

RESERVERINGSAANVRAAG

Vakantiewoning met vijf sterren

Het voormalig werkatelier van het station is gerenoveerd tot een vakantiewoning voor een vijftal personen. Het geheel werd smaakvol ingericht als een loft met een vloeroppervlakte van circa 80 m2 en aangekleed met verschillende authentieke decoraties die verwijzen naar het spoorwegverleden van het gebouw. Het station van Racour wenst zijn gasten een comfortabel en karaktervol verblijf aan te bieden.

Op het gelijkvloers bevindt zich een uitgeruste keuken met alle nodige keukengerei (bbq), een inductievuur, een combi-oven, een koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Op het tussenniveau is een knusse zithoek met tv (dvd, cd en draadloos internet). Onder dit tussenniveau zit de vestiaire en een ruime berging (wasmachine en droogkast).

Op de verdieping situeert zich het slaapgedeelte met een grote en een kleine slaapkamer, afscheidbaar door een schuifwand en elk met een dubbel bed. Ruime bergkasten werden ingewerkt in het geheel. Een mezzanine onder dak biedt een slaapplaats aan de kinderen of een vijfde persoon.

De badkamer is uitgerust met een lavabo, een douche, een welnessbad en een toilet.

Het voormalige perron van het station, waar weleer reizigers de trein namen, is dienstig als terras. De landschapstuin staat ter beschikking van de gasten.

Alle nodige toeristische info is voorhanden en u kan beschikken over de regionale wandel- en fietskaarten met uitgewerkte routes.

 

Vakantieverblijf 03