Midweek Duet

Duet van Hoeve Bailly en Station Racour op de taalgrens


Wat dacht je van een fiets- en/of wandelmidweek met familie- en/of vriendengroep op de taalgrens? Van maandag tot vrijdag toeristisch balanceren op de lijn waar Vlaanderen en Wallonië elkaar raken en waar het Hageland in Hesbaye overgaat. Een ‘uniek duo-logement’ want twee plus twee is vier. Welkom en bienvenue!
Duet Hoeve Bailly Station RacourJe logeert twee nachten in vakantiewoning Hoeve Bailly te Outgaarden (Hoegaarden) en daarna twee nachten in de treinvakantiewoningen van Station Racour op de taalgrens te Landen. 
Uit een uitgebreid overzichtsmenu met fiets- en wandelroutes, lokale musea, resto’s en bezienswaardigheden van deze boeiende regio stel je zelf à la carte je programma samen. Je wandelt of fietst heen en weer van de ene vakantiewoning naar de andere. Wij zorgen dat de bagage steeds volgt.Hoe ziet zo een midweek ‘duo-logement’ er uit ?

Anne Van den Eede Hoeve Bailly Jo Uytterhoeven Station RacourOp maandag huis je in bij vakantiewoning Hoeve Bailly waar de wagens kunnen blijven staan. Tal van mogelijke activiteiten vind je in ons overzichtsmenu om je samen met je groep maandag en dinsdag onder te dompelen in de streek rond Hoeve Bailly. Bijvoorbeeld een dagje Tienen via de Bier- en Bietenroute en terugkomen langs Hoegaarden want een Hoegaarden, Rosdel, Cuvee van de Generaal, Alpaïde of één van de Moutgaardenbieren die ga je proeven…dat is zeker.
Woensdag wordt je verwacht in de treinvakantiewoningen van Station Racour. Je kan de oversteek naar het volgende logies doen met de fiets of te voet. Wij zorgen voor bagagevervoer. Woensdag en donderdag is het genieten op de taalgrens bij Station Racour. Fietsen langs de Tumuliroute of een geleid bezoek aan het lokaal museum van Racour ‘La vie d’autrefois’, gaan wandelen met Pepijn, de stichter van Landen of herbeleef de Slag bij Neerwinden met de wandelapp…. het kan allemaal.
Vrijdag is het ‘retourdag’ en fiets je door Wallonië via de oude spoorlijn richting Namen terug naar Hoeve Bailly. Op de terugweg ontdek je het stadje Jodoigne, het witte stadje in Gobertangesteen. Wij zorgen opnieuw dat je bagage volgt.
 

Welke midweeks zijn mogelijk? 

Hoeve Bailly en Station Racour bieden 7 ‘unieke duo-logementen’ aan.
 • 4 maart tot 8 maart 2024
 • 3 juni tot 7 juni 2024
 • 10 juni tot 14 juni 2024
 • 2 september tot 6 september 2024
 • 9 september tot 13 september 2024 
 • 4 november tot 8 november 2024
 • 18 november tot 22 november 2024 

Wat kost je midweek ‘duo-logement’ en wat is inbegrepen?

 • Van 4 tot max 6 pers: 1.200 euro
 • Van 7 tot max 12 pers: 1.500 euro
Inbegrepen zijn:
 • Verblijf 2 nachten in Hoeve Bailly en 2 nachten bij Station Racour. Indien men geen eigen fietsen bij heeft, zijn gratis degelijke stationsfietsen (niet elektrisch) voorzien.
 • Roadbook en afstapadressen
 • Bed- en badlinnen, opkuis, verwarming, ….. zijn allemaal inbegrepen. Evenals tweemaal bagagevervoer. 

Niet inbegrepen zijn ontbijt, lunch en avondeten. Men kan steeds zelf koken in beide vakantiewoningen of kiezen voor de lokale horeca.
 

Reserveren?

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! www.hoevebailly.be en +32 494/62 72 04 Anne Van den Eede
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! www.stationracour.be en +32 473/87 07 73 Jo Uytterhoeven